Geen javascript

Deze webapp werkt alleen indien u Javascript toestaat in uw browser.
Heeft u een iPhone / iPad? Ga naar Instellingen -> Safari -> JavaScript
Heeft u een Android smartphone? Ga naar de browser -> Instellingen -> Geavanceerd -> Javascript inschakelen
Heeft u een Blackberry smartphone? Ga naar de browser -> BB-knop -> Opties -> Configuratie van browser -> JavaScript ondersteunen
...en laad deze pagina opnieuw Of ga naar de reguliere website
Laden...
back Follow us on Facebook Find us on Foursquare naar Home

Overnachten bij DLB

Boven het Grand café bevindt zich Hotel de la Bourse**. Dit hotel is de perfecte locatie om de bourgondische stad Maastricht te beleven. De la Bourse biedt u een totaalplaatje. Eten, drinken, slapen, genieten in Maastricht? Het kan bij ons allemaal!

Het hotel** beschikt over 28 hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van modern meubilair, centrale verwarming en een flatscreen televisie. Op iedere kamer is een toilet en een douche aanwezig. De badkamer is voorzien van toiletartikelen.

 

Vanuit het hotel ben u in mum van tijd bij de grootste toeristische trekpleisters van de bourgondische stad Maastricht. Ook als u in Maastricht bent voor zaken is de centrale ligging van het hotel ideaal. Hotel de la Bourse ligt op vijf minuten loopafstand van de universiteit van Maastricht. Op 100 meter afstand zijn er perfecte busverbindingen naar bijvoorbeeld het station of het MECC. Wij bieden tevens de mogelijkheid om u een lunchpakket te verschaffen.

Bezoek onze website voor meer informatie en reserveer eventueel direct een kamer:

Hotel de la Bourse