Geen javascript

Deze webapp werkt alleen indien u Javascript toestaat in uw browser.
Heeft u een iPhone / iPad? Ga naar Instellingen -> Safari -> JavaScript
Heeft u een Android smartphone? Ga naar de browser -> Instellingen -> Geavanceerd -> Javascript inschakelen
Heeft u een Blackberry smartphone? Ga naar de browser -> BB-knop -> Opties -> Configuratie van browser -> JavaScript ondersteunen
...en laad deze pagina opnieuw Of ga naar de reguliere website
Laden...
back Follow us on Facebook Find us on Foursquare naar Home

Welkom

 

De la Bourse is gelegen op een van de mooiste pleinen van Maastricht. Met uitzicht op de Grote markt en het historische stadhuis is dit de perfecte locatie om onder het genot van heerlijke drankjes en zorgvuldig bereide gerechten te ontspannen in deze hectische tijden. 

 

U kunt hier terecht voor een gezellig avondje uit. Met het nieuwe concept van De la Bourse staat foodsharing centraal. Smaakvolle Spaanse tapas hapjes met een sterk regionaal karakter. Een tafeltje 2 share, vol met regionale gerechten tot aan vegetarische opties. De la Bourse biedt voor elk wat wils, die in een relaxte en ongedwongen sfeer zijn avond wil doorbrengen.

 

U voelt zich niet alleen thuis in het Grand café, maar ook buiten op het gevelbrede terras komt u direct in vakantiesferen.

 

's Avond na het diner verwent het personeel u nog lang met een grote diversiteit aan drankjes en gezellige muziek. Het Grand café ademt 'Maastricht' uit en is dan ook zeker de moeite waard om een keer te bezoeken!

 

Laat een review over ons achter bij Tripadvisor!